Midt i krisen: Liberal Alliance får nyt byrådsmedlem

Pressefoto

Mens de fleste politiske iagttagere har travlt med at begrave Liberal Alliance, rykker partiet også på de positive parametre. Partiet kunne offentliggøre, at byrådsmedlem i Roskilde, Lars-Christian Brask, har valgt at udskifte Venstre med Liberal Alliance.

På den måde får Liberal Alliance sit første byrådsmandat i Roskilde. 

Lars-Christian Brask er Roskilde Kommunes 2. viceborgmester og blev ved sidste kommunalvalg stemt ind for Venstre. Til næste kommunalvalg skal Venstre-vælgerne finde en anden kandidat at sætte sit kryds ved, for Lars-Christian Brask har taget skridtet fra Venstre til Liberal Alliance.

På Facebook skriver Liberal Alliance

"Vi er meget glade for, at Lars-Christian Brask har valgt os til og viser os den tillid, at han har lyst til at melde sig ind i partiet,' udtaler Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, i Facebook-opslaget."

Via samme opslag udtaler Lars-Christian Brask sig ligeledes.

"Det her skal ses som et positivt tilvalg af de stærke liberale værdier, som er Liberal Alliances DNA. Jeg har været rigtig glad for min tid i Venstre, men jeg ser mig selv og min politiske fremtid i det revitaliserede Liberal Alliance med Alex Vanopslagh i spidsen. Det er min ambition, at jeg også vil stille op til Folketinget for Liberal Alliance ved næste valg, ligesom jeg selvfølgelig også stiller op til Kommunalvalget i 2021. Indtil da holder jeg som ene mand skansen for Liberal Alliance i Roskilde byråd."